HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.07.22. 11:37 mitnemertesz

2007. 07. 19., csütörtök - CELEBRITÁS ÚJBÓL

   

Na ki, na ki, lehet találgatni? Másik zenész, hasonló korszakból, mint Som Lala, talán zenéltek is együtt. Őbelőle is hajlott hátú, rockpapa lett, akinek nem kell elhessegetni a lánya udvarlóit, hiszen azok a renomé miatt meg sem merik közelíteni.

A hír igaz: Takáts Tamás is Combinón utazik. Jogkövető magatartását nem tudom bizonyítani, nem láttam jegyet lyukasztani. Elképzelhető, hogy mindennapos közlekedésre veszi igénybe a közösségi járműveket. Ez esetben bérlettel rendelkezik, ami egy dobos-énekestől elég szép teljesítmény. Semmi különös nem volt rajta, szandál, rövidnadrág, reklámpóló, piros hátizsák. Kísért egy kamaszlányt, talán a sajátját. Őt sem szólítottam meg, pedig emlékeim kutakodva előkerült egy kép: a Tabánban egy régvolt augusztuskor, a szokásos dzsembori keretében ő is fellépett Blues Band-jével. Haverral hátramentünk (?), tettettük, hogy bennfentesek vagyunk, és kaptunk is egy mosolyt, pár jó szót tőle. Hatalmasnak éreztük magunkat, majdnem akkorának, mint a megszólított.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: celebspotting


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1122841

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: parking lot light 2017.10.29. 11:34:07

Video Experience - cieprodxede on blog.hu

Trackback: parking lot light 2017.10.29. 11:33:27

Video Experience - cieprodxede on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása