HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2006.12.03. 13:45 mitnemertesz

2006. 12. 03., vasárnap - CELEBRITÁSOK

     

Óbuda bármely részén járok is, csak elémkerül mindig egy törődött, kifáradt és beleunt rocksztár. Vagy más. Most éppen Som Lajost volt szerencsém szemrevételezni, ahogy mint minden két lábon járó utas, ő is a HÉV-pénztárnál szereze meg a jogosultságot, hogy majdan igénybe vehesse a tömegközlekedés néven futtatott emberi csodát. Azért megnyugtató látni, hogy még neki is van pénztárcája, sporttáskája, és hozzám hasonlóan ő is bír még cipekedni. Annak kevésbé örültem, hogy némely biológia szertárba ha beállna, Bélát, a csontvázat negligálni lehetne. Szomorú ez, de hát rákenroll az élet. Rák az, persze, a roll már rég megvolt minden formában.

(Miért érzem úgy, hogy manapság divat a bűntudat, a bűnhődés, az evokáció? Valahogy mindenki visszaszerényedik, legyen az rocksztár vagy tévés. Mintha telne az idő, és bölcsebbé válnának, rájönnének, hogy csak így érdemes befejezni. Mindent megbocsátani, senkire sem haragudni.)

Szólj hozzá!

Címkék: celebspotting


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr8620750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása