HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.04.15. 07:18 mitnemertesz

2007. 04. 15., vasárnap - BARÁTOK

     

Örülök, hogy kedves kommentelőim nem restek megosztani velem a tudásukat, és örülök, hogy most már van képességem elfogadni ezt. Hát sziasztok, kedveseim, nagyon köszönöm nektek az információkat, ami igazából másodlagos. Elsődleges, hogy vagytok, léteztek, és nélkületek szegényebb lenne a világom, a világunk.

Aztán belegondolok, mi tesz valakit baráttá. Nem tudom, mert életem során nem sok volt belőle. Homályos fogalmaim vannak valahol hátul a fejemben, de nem tudnám kellő alapossággal definiálni. És egyáltalán szükség van –e erre? Definiálni ezt vagy akár bármit is? Skatulyákba húzni a világot, a megismert tapasztalást, a mindenséget. Lehet, csak örülni kéne és használni, élvezni a közös erőt, amely megadatott.

Tehát innen salute nektek, ismerősöknek és ismeretleneknek. Remélem, még sokáig magam mellett tudhatlak benneteket.

Szólj hozzá!

Címkék: elmélet


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr3258745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása