HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.05.06. 11:39 mitnemertesz

2007. 05. 06. vasárnap - KISSZÍNES

       

http://index.hu/politika/kulfold/hmdnzsd8243/

Nos, miért is nem tudjuk elviselni a muszlim világ másságát? Miért érezzük, hogy szabad ítélkeznünk és megbotránkoznunk a fenti híren? Miért gondoljuk, hogy csak úgy lehet valamit csinálni, ahogy mi tartjuk jónak? És hol vannak ilyenkor az igazi liberálisok, aki csak legyintenek erre?

Szerintem az elnök ezzel a haladó politikával azt szeretné elérni, amit minden normális ember: jótékony fejlődést és haladást, megújítva akár ezzel az iszlámot is. Nem beszélve arról, hogy minderre hirtelen megindultsága miatt került sor, tehát nem előre megfontolt és kitervelt, aljas szándékból elkövetett ölelés esett. Persze ez utóbbit mindenki elfelejti, és elmossa majd. Mindenestre kíváncsian várm a megtorlást...

Szólj hozzá!

Címkék: kösszélet vallástan


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr8071542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása