HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.12.10. 06:54 mitnemertesz

2007. 12. 10., hétfő - KÍVÁNSÁGLISTA

   

Kedves Isten!

Itt az ideje, hogy írjak neked, eddig nem tűnt fontosnak. Most, hogy nekem is van saját családom, ez a kérdés több, mint fontos. Az időm kimérettetett, még akkor is, ha nem tudom, mennyi jut belőle. Ezért ezt nem kérhetem. Erőm annyi van, amennyit gyűjtök magamba, erre sincs hatásod. Ezért ezt nem kérhetem.  Mégis, mivel hitem erősebb ennél, és tudom, hogy hatalmadban áll ezen változtatni, kérlek, tedd meg!

Adj több időt, hogy többet gondoskodhassak a családomról. Adj több erőt, hogy ne fáradjak el ebbe ilyen gyakran, és ne okoljam magam állandóan. Adj jobb szemet, hogy ne fussanak el mellettem a lehetőségek. Adj markosabb kezet, hogy megtartsam, ami szaladna. Adj nagyobb helyet a szívemben, hogy még többen férjenek bele. Adj szélesebb vállat, amire akinek szüksége van, bármikor támaszkodhat. Add, hogy megtartsam ujjaim erejét és újabb szavakat, amivel erőt önthetek a csüggedőkbe.

Cserébe mit vállalok? Hitem megtartását, örök hűséget magamhoz, és azt, hogy amit tőled kapok, átadom utódaimnak. Így végső soron több jut vissza hozzád, mint amit adtál.

Fiad

1 komment

Címkék: vallástan


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr61258707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária csillag 2007.12.12. 19:03:51

Szia Varázsló!

Idézhetnék a Bibliából, hogy lásd a hit nem hiábavaló........., de nem teszem. Sokkal jobbat találtam neked/nektek!

"Az erkölcsi alapelvek sosem változnak..."
(William Jennigs Bryan)


"Korunk társadalmában a bátorság fokmérője az a képesség, amellyel meggyőződéseinkhez ragaszkodunk - de nem csökönyösen vagy dacból (ekkor megfutamodásról beszélünk, nem bátorságról), és nem is bosszúból-, csupán azért, mert hiszünk bennük."
(Rollo May)


"A valódi dolgok nem változnak. Még mindig legjobb őszintének és igaznak lenni; hogy így kihozhassuk a legjobbat mindabból, amink van; hogy egyszerű dolgoknak örüljünk; és bátran viseljük, ha a dolgok rosszra fordulnak."
(Laura Ingalls Wilder)


" Tedd azt, amiben hiszel és higgy abban, amit teszel. Minden más csak erő- és időpocsékolás."
(Nisargadatta)


"Hiszem, hogy mindannyiunkban ott bujkál a kalandvágy, ám a legnagyobb kaland az, ha nap mint nap szembenézünk a felelősséggel."
(William Gordon, Alaszka episzkopális püspöke)


"Mindig megtörténik az, amiben igazán hiszünk; éppen a hitünk teszi megtörténtté. És úgy vélem, semmi sem történik addig, amíg teljes szívünkből nem hiszünk benne."
(Frank Lloyd Wright)


Remélem nektek/neked is segít ez a sok szép és jó. Nekem bejön.......!
Pá, puszika M.cs.
süti beállítások módosítása