HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.05.28. 22:37 mitnemertesz

2007. 05. 28., hétfő - ÉRTÉKEIM

   

Köszönet azoknak, akik aggódtak értem, netalán még jelen időben is. Egy újabb akadályt sikeresen vettem / vettünk, nem kell félteni már engem / minket.

Igen, megvolt az első találkozás, az első közösen eltöltött hosszabb idő. Nagyzolásom mondatja, hogy három nap, pedig csak kettő meg még egy kevés. A távolság legyőzetett, a fizikai valóság életközelivé vált. Eddigi virtuális, telekommunikációs csatornáink kiteljesedtek, szó szót, szem szemet követett. Láttuk és éreztük egymást, mint minden jóravaló társkapcsolatban szokás. Eljött a mi időnk is, oly sok várakozás és kínkeserv után. De mint látjuk, érdemes volt, megérte, ó de még hogy!

Érdekes módon szinte azonnal elröppent az összes gátlásom, az idő fele után pedig már eszembe sem jutott egyik sem. Egyszóval: természetes és magától értetődő volt itt minden, amit gondoltunk, éreztünk és cselekedtünk. Mindezt elvárások és feszültségek nélkül.

Mindig azt mondom, hogy minket a távolság nem szétválaszt, hanem összeköt. Mások szerint nehezebb lesz ezek után, most hogy tudjuk, mit kell nélkülöznünk. (Mintha eddig olyan könnyű lett volna.) Talán… De talán könnyebb is, mivel tudjuk, mivel jár a nélkülözés és hogyan tudjuk áthidalni azt. Megfizettük a tanulópénzt, sőt fizetjük folyamatosan. Így viszont bizton ünnep minden közösen eltöltött idő, amely megadatik.

Az érték fogalma pedig ismét finomodott: azok a gyerekek, akik az imént még tépték egymást, később csendes áhítatban játszanak egymással. Felírnám ezt a képet görcsoldásra, és minden egyéb vélt és valós bajra. Jót tenne valóban mindenkinek, ha csak csendben egy sarokból rájuk látna, még ha nem is kötődik annyira hozzájuk. Majd eljön az az idő is…

2 komment

Címkék: ő ők


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr4188493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária csillag 2007.06.03. 19:35:47

Szeretlek benneteket, kívánom soha ne múljon el az érzés......... örökké legyen a tiétek! puszika

Mária csillag 2007.06.20. 19:28:09

Zuhanás....

Már tudom milyen fájni...
görcsök közt üvölteni a kínt!
Kizárni a világot, mert mi
onnan jön csak fájni tud...
Gyötrő élet, sárba tipró, aljas,
álnok félmosoly
Gyilkos gőggel alázó
irigy szeretet - ez minden
mit a világ adni tud nekem!

Te, ki a távolból ragyogásoddal
boldogságot próbálsz hinteni
eltiport lelkemre...
Te, ki tisztán, őszintén jössz felém...
- karod tárva
szíved, szellemed fénnyel színesíti
az életet.....

Te, ki nyújtod segítő karod, önzetlen
én felém...
Te, ki az égig emelsz - Te sem tudod
legyőzni a fizika törvényeit és én újra zuhanok!!!
De az igaz Barátságot Tőled kapom.......

süti beállítások módosítása