HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.06.05. 07:54 mitnemertesz

2007. 06. 05., kedd - AJÁNDÉKAIM

   

Mit is írhatnék az írhatatlanról? Az elmúlt napok, hetek történései messze felülmúlják önnön képzeletemet. Élek, dolgozom, teszem a dolgom, amennyire bírhatom ilyen helyzetben. Csak kibővült a lista, és az élére került valami más, mint saját magam. Ténylegesen erre vártam már azóta, mióta rájöttem, hol rontottam előzőleg társkapcsolatomban. Hát most valóban itt a lehetőség, egyszerre 4 emberke szomjazza énmagamat. Közülük hárman még cseperednek, a legelső helyen álló ellenben felnőtt ember, ahogy én is gondoltam eddig magamról.

Ám teljes nyugalommal sutba dobhatjuk minden gondolatunk magunkról és az életről, és újraépíthetjük azokat. Más viszonyrendszer mentén szemlélődünk ezentúl, pedig nem változott semmi. Én olyan vagyok, amilyen voltam, világ sem lett jobb, rosszabb. És ez valami borzongató érzés. Tudni azt, hogy nélkülem is felkel holnap a Hold, a Föld forog tovább, nem éntőlem olyan, amilyen. Mégis rám van szükség, hogy az ő Holdjuk, az ő Földjük ne álljon meg.

Mit lehet erre válaszolni, reagálni? Most már nem elég pusztán a legjobbnak lenni, és mindenek elébe helyezni énmagamat. A döntés már megszületett általunk is, nem csak felülről szállt a sugallat belénk. A legnehezebb már magunk mögött, előttünk pedig az ajándék, amivel okosan gazdálkodnunk kell.

1 komment

Címkék: ők


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7592883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária csillag 2007.06.06. 18:55:19


Voltunk idegenek is..............

A kezdetek-kezdetén, mikor még mindent a félelem homálya fedett. Mikor még a szív hét lakat alatt - csalódástól megtiporva - poros polcon hevert. Akkor a barátság volt a legnagyobb kincs és még ehez is nagy bátorságra volt szükség. Az első lépések után már tudtad, érezted, hogy Ő az "igazi". De remélni merted csak, hogy a CSODA létezik. Mosolyt csalsz az szívébe, színt csempészel a lelkébe, boldogsággal hinted be egész szellemét. Mert te vagy az egyetlen ki ezt adhatod neki és ő a kiválasztott, ki viszonozhatja neked ezeket. Most látom a szárnyalást, a színek pompázatos ragyogását! Hiszen ebből mindenkinek bőkezüen adtok. Nincs már félelem, nincs rettegés, nincs fájdalmat üvöltő kín. Elmúlt a tompa, gyötrő magány. Megtaláltad Őt, akit a sors is neked rendelt! A lelked másikfele többé nem csak áhított fantázia kép. Tudod, látod, tapintod......... Ő mindig ott van veled! Szó nincs is, mivel kifejezhetnéd mi is Ő neked. De ha megtalálod a megfelelő kifejezést :kérlek mond el nekem. Az örök, élő CSODÁnak és a tiszta SZERELEMnek..........
M.
süti beállítások módosítása