HTML

Mitnemértesz???

"Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás sem segít."

Friss topikok

2007.07.22. 11:39 mitnemertesz

2007. 07. 22., vasárnap - AZ ELNÖK SZERVEI

   

George W. Bush elnökön vastagbéltükrözést hajtottak végre (immáron sokadjára).

A kétezres években az amerikai elnök státusza a világ többi része szempontjából különösen fontossá vált. Az ő egészsége nyilván meghatározó nagyon sok ember számára, még olyanoknak is, akik nem is gondolnának erre. Közöttük például szerény személyem. Ez az ember egyetlen döntésével valóban romba dönthet atombiztosnak hitt létjogosultságokat. Mint ahogy teszi is gyarmatosító politikájával. Vonatkoztassunk el attól, hogy ez mennyire helyes vagy nem az. Ezt mindenki másként éli meg és ez így van jól. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem feltétlenül üdvözítő.

A gondot itt a hír tálalásában látom, nekem ez túl direkt és arcbamászó. Nem tudom, hogyan lehetne ezt kíméletesebben közölni, de ezen az alapon érdekelne az összes magyar közjogi méltóság hasonló állapota. Antallról tudtunk valamit, Horn Gyula is majd’ a nyakát törte, de a mindennapok egészségügyi vonatkozásai elsikkadnak valahogy. Vagy itt van szegény Toller esete, egy időben sokat cikkeztek autós balesetéről majd a kómájáról. Bezzeg mivel semmi átütő nem történt, elsikkadt ez is.

Ha nem dugnának néha ilyen híreket az orrom elé, eszembe se jutna, hogy ők emberek, mondjuk ugyanolyan anyagcserével. Pedig de, sőt. Esznek, isznak, alszanak. Ha netalán rosszul, annak akár kihatása lehet az ország gazdaságpolitikájára, nekem pedig, mint állampolgárnak jogom van tudni ezt. Tehát ha Sólyom elnök rosszul aludt a nagy hőség miatt, majd pedig hoz egy döntést, amely nem egyezik az én elvárásaimmal, könnyen ráfoghatom, hogy nem bírja a hőséget, vigyék Svédországba cseppet, hadd hűljön le, és gondolja át újból az egészet. Nem beszélve a nem-klimatizált Parlamentről, ahol talán nem megfelelő a légmozgás, keveset isznak. Nem csoda, hogy időnként döntésképtelenek, elnapolják az ülést. Így valóban alig lehet értelmes és érdemi döntéseket hozni.

Tehát ezúton kérem a Parlament sajtóosztályát, hogy minden parlamenti és önkormányzati képviselőről vezessenek nyilvános egészségügyi aktát. Amennyiben ezekben változás áll be, legyen kötelességük tudatni a néppel. Én ugyanolyan kíváncsi lehetek ezekre az adatokra, mint ők, amikor statisztikai adattá silányítják a vetéléseket, abortuszokat.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: kösszélet


A bejegyzés trackback címe:

https://mitnemertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr23122843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: my pham xach tay tu my 2017.11.18. 23:31:31

powered by smf 2.0 sopranos dvd collection - Amoxicillin dose for 90 pound dog

Trackback: A Magyar Beteg 2008.01.09. 08:32:02

Hüvelyi uh-s vizsgálaton vesztette el a szüzességétEz a kérdés nőknek szól: Mi van ha felnyomnak neked egy műpéniszt kérdezés nélkül? - e felvetés merengett előttünk mikor 2007.12.17. 07:27-kor Ultrahangos műpénisz című írásomat adtam közzé. Egyik hozzász…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása